Organisatie

WordCamp Rotterdam wordt georganiseerd door 7 enthousiastelingen die allemaal al jaren gebruiker en groot fan zijn van WordPress.

Chantal Coolsma

Hey hey, ik ben Chantal Coolsma. Na enige tijd als zelfstandige gewerkt te hebben, ben ik afgelopen jaar gaan werken bij Buro Staal. Ik loop al een tijdje mee in de WordPress community. Grote kans dat je me kent van de organisatie van WordCamp Netherlands, WordPress meetup 010, het Nederlandse vertaalteam of als lid van het Polyglots team.

En nu voor de tweede keer bij WordCamp Rotterdam aan de slag. Eindelijk een echte WordCamp in mijn geliefde Rotterdam. Nu ik dit type, vraag ik me af ‘waarom nu pas?’ Want zeg nou zelf, de echte Rotterdammert kent toch niet zonder een WordCamp?

Niels Pilon

WordPress specialist bij Fris Online en regelmatig als vrijwilliger te vinden bij diverse WordCamps of als bezoeker bij WordPress meetups.

Nu voor de eerste keer mede organisator van WordCamp Rotterdam waar ik verantwoordelijk ben voor de communicatie.

In mijn vrij tijd sta ik graag in de keuken, train ik voor een halve marathon en zit ik regelmatig een potje te gamen.

 

Jaime Martínez

Zelfstandig webdeveloper en enorme WordPress enthousiast. Sindskort ook snowboarddocent in Saalbach-Hinterglemm Oostenrijk 🏂.

Ik heb lange tijd geholpen met de organisatie van de WordPress Meetup in Rotterdam en duik af en toe graag op bij andere Meetups of WordCamps als bezoeker of spreker.

Daarnaast draagt hij zijn steentje bij aan de Open Source community door mee te werken aan projecten zoals WP-CLI & Clarkson of toont zijn liefde via random Pull Requests.

Jaime is te bereiken via @jmslbam.

Taeke Reijenga

WordPress professional and owner of Level Level, a full-service WordPress agency. You can find me @taekereijenga.

Rosanne van Staalduinen

Samen met Annemieke run ik Buro Staal. Sinds 2011 ben ik helemaal into WordPress waar we sindsdien ook alle projecten mee doen. Daarnaast vind ik onderwerpen als conversieoptimalisatie, UX en growth hacking super interessant.

Ik ben sinds 2014 actief als vrijwilliger bij WordCamp Nederland, sinds 2016 bij WordCamp Europe en sinds 2018 ben ik mede-organisator van WordCamp Rotterdam en WordCamp Europe.

Als ik me los kan weken van mijn scherm speel ik graag een potje korfbal (niet zo goed, wel mega fanatiek), lees ik een goed boek en maak ik mooie reizen.

Marcel Bootsman

WordPress specialist, eigenaar van nostromo.nl, actief in de WordPress community als polyglot, forum moderator, admin voor nl.wordpress.org en co-organiser van  WordCamp Europe, Nederland en Rotterdam. Houdt van tennis, mountainbiken (als het droog is) en loopt dit jaar naar Berlijn voor WordCamp Europe om geld in te zamelen voor DonateWC.

Je kan me hier vinden: @mbootsman