Overnachten – Hotels en hostels

ENGLISH – NEDERLANDS

Rotterdam is een fascinerende stad, en omdat je natuurlijk zo dicht bij de locatie van WordCamp Rotterdam wilt verblijven, hebben we een paar hotels gevonden die een leuke korting geven voor WordCamp Rotterdam bezoekers.

King Kong Hostel

Betaalbaar en luxe Hostel met prijzen vanaf 19,50 per nacht. Dit hostel is een aanrader voor bezoeker die een moderne en betaalbare overnachting willen regelen. Het zit in het hartje van Rotterdam aan de Witte de With, met alle benodigdheden in op loopafstand.

Alle kamers bij King Kong zijn uniek qua ontwerp en erg comfortable. Er zijn ook drie privé hotel-style kamers en dorms voor 4, 6 en 8 personen met  en-suite badkamer (rain showers!). Er is tevens een Luxe Dames dorm! Er zijn tevens lockers beschikbaar.

Boeken via http://www.kingkonghostel.com/roomsdormitories/
Klik voor een virtuele tour!

H2otel

H2OTEL is een drijvend hotel op 1,2 km afstand van BlueCity. Vanaf het hotel is het ongeveer 400 meter naar het centrum. WordCamp Rotterdam bezoekers kunnen hier overnachten voor een prijs van € 85,- per kamer, per nacht, inclusief ontbijt en exclusief 4,5% toeristenbelasting. De boekingen gaan snel voor die periode dus wees er snel bij!

Reserveren kan door een mail te sturen naar: info@h2otel.nl onder vermelding van “WordCamp”. Meer informatie kan je vinden op www.H2OTEL.nl.

Inntel Hotel Rotterdam Centre

Het 4-sterren Inntel Hotels Rotterdam Centre ligt op een unieke en prominente plek, aan het water, in het centrum van Rotterdam én aan de voet van de Erasmusbrug. De kamers en suites zijn comfortabel en van alle gemakken voorzien. Het kamertype geeft direct aan welk fantastisch uitzicht je kunt verwachten: de skyline van Rotterdam, de bedrijvigheid in de stad of panoramisch zicht over de Maas en de Erasmusbrug.

WordCamp Rotterdam bezoekers kunnen hun kamer aanvraag tot 23 februari 2018 mailen naar reservationsrotterdam@inntelhotels.nl onder vermelding van referentie code WORK230318 en inclusief credit card details (kaartnummer & vervaldatum). Deze gegevens kunnen eventueel ook doorgebeld worden via +31 (0)10 – 2175705.

The Student Hotel

Eén brug oversteken en je bent bij Blue City. Als je echt heel dichtbij wilt slapen, dan kan je dat hier doen. WordCamp Rotterdam bezoekers krijgen korting, en die pak je zo:

  • Ga naar thestudenthotel.com
  • Selecteer locatie Rotterdam
  • Vul promocode in: CONGRESS
  • Code is geldig van 22 t/m 25 maart

Meer hotels

Meer hotels in Rotterdam vind je hier: https://rotterdam.info/overnachten/

WordCamp Rotterdam 2018 is over. Check out the next edition!