Organisatie

WordCamp Rotterdam wordt georganiseerd door 5 enthousiastelingen die allemaal al jaren gebruiker en groot fan zijn van WordPress.

Marcel Bootsman

WordPress specialist, eigenaar van nostromo.nl, actief in de WordPress community als polyglot, forum moderator, admin voor nl.wordpress.org en co-organiser van  WordCamp Europe, Nederland en Rotterdam. Houdt van tennis, mountainbiken (als het droog is).

Je kan me hier vinden: @mbootsman

Chantal Coolsma

Hey hey, ik ben Chantal Coolsma en bied al enige jaren WordPress diensten aan onder de naam WebPressed. Ik loop al een tijdje mee in de WordPress community. Grote kans dat je me kent van de organisatie van WordCamp Netherlands, WordPress meetup 010, het Nederlandse vertaalteam of als lid van het Polyglots team. Voor de rest besteed ik mijn vrije tijd veel op mijn racefiets. Afgelopen zomer meegedaan aan de Transcontinental Race. Een avontuur waarvan mijn ogen nog steeds glinsteren.

En dan nu een nieuw avontuur met WordCamp Rotterdam. Eindelijk een echte WordCamp in mijn geliefde Rotterdam. Nu ik dit type, vraag ik me af ‘waarom nu pas?’ Want zeg nou zelf, de echte Rotterdammert kent toch niet zonder een WordCamp?

Jaime Martínez

Happy coder @ Level Level & long time WordPress enthousiast. Naast het organiseren van de WordPress Meetup in Rotterdam duikt hij af en toe graag op bij andere Meetups of WordCamps. Daarnaast draagt hij zijn steentje bij aan de Open Source community door mee te werken aan projecten zoals WP-CLI & Clarkson of toont zijn liefde via random Pull Requests. Jaime is te bereiken via @jmslbam.

Rosanne van Staalduinen

In 2011 maakte ik kennis met WordPress en sindsdien ben ik hooked!

Samen met mijn compagnon run ik internetbureau Buro Staal. Ik ben sinds 2014 actief als vrijwilliger bij WordCamp Nederland, sinds 2016 bij WordCamp Europe en in 2018 ben ik mede-organisator van WordCamp Rotterdam en WordCamp Europe.

Ik heb 5 jaar in Rotterdam gestudeerd (Geschiedenis + Media & Journalistiek). WordPress kende ik toen nog niet. Dat ik bijna 10 jaar later onderdeel zou zijn van WordCamp Rotterdam, had ik nooit kunnen bedenken, maar is echt gers!

Als ik me los kan weken van mijn scherm speel ik graag een potje korfbal (niet zo goed, wel mega fanatiek), lees ik een goed boek en maak ik mooie reizen.

Taeke Reijenga

WordPress professional and owner of Level Level, a full-service WordPress agency. You can find me @taekereijenga.

WordCamp Rotterdam 2018 is over. Check out the next edition!